OD 16. 11. 2020 DO 27. 11. 2020

Spoštovani starši,

sporočamo vam, da bo vrtec Ringaraja posloval v skladu s Sklepom o minimalnem delovanju vrtca Ringaraja št.: 849 – 0002/20 z dne 23. 10. 2020, pod spodaj navedenimi pogoji, ki ostajajo enaki kot v preteklih treh tednih.

  • Osebje v vrtcu bo sprejemalo le zdrave otroke staršev, ki opravljajo dejavnosti in poklice, nujne za delovanje družbe in države v sektorjih, kjer ni možno delo na daljavo. Starši otrok to pisno izkažejo s pisnim potrdilom/izjavo delodajalca. Dokazilo morata dostaviti oba starša oz. samohranilec drugi dan izvajanja varstva po tem sklepu.
  • Med poklice in dejavnosti nujne za delovanje družbe in države sodijo zdravstveni delavci, zaposleni v lekarnah, domovih za ostarele, civilni zaščiti, redarstvu, vojski in policiji, zaporih, komunalnih službah, v službah, ki so pomembne za oskrbo prebivalstva, dežurne v šolah  in vrtcih.
  • Za vključitev v vrtec v času minimalnega delovanja vrtca, otrok potrebuje podpisano izjavo staršev, da je otrok zdrav in da v obdobju zadnjih deset dni ni bil v stiku z okuženimi osebami. Izjavo morajo starši otroka predložiti prvi dan minimalnega delovanja vrtca,  ob vstopu v vrtec.
  • V oddelkih/skupinah, je zaradi preprečevanja širjenja korona virusa največ 6 otrok.
  • V kolikor ste starši zaposleni v poklicih, ki smo jih našteli in potrebujete nujno varstvo z naslednjim tednom od 23. 11. do 27. 11. 2020, vas prosimo, da nas obvestite na e – naslov: cvetka.kosir@guest.arnes.si do petka,  20. 11. 2020 do 15.00.

            Prijazen pozdrav in upoštevajte navodila NIJZ!

Dostopnost