Spoštovani starši, dragi/-a učenec/-ka!

Poletnih počitnic je konec in za učence 5. razreda se bliža šola v naravi na Debelem rtiču.

Obveščam vas, da bo odhod avtobusa v ponedeljek, 4. 9. 2017, in sicer iz Strug (izpred šole) ob 8.40, iz Kompolj (izpred gasilskega doma) ob 8.50, z Vidma (avtobusne postaje) bo avtobus odpeljal ob 9.00. Vrnili se bomo v petek, 8. 9. 2017, in sicer med 16.00 in 16.30. Avtobus bo najprej pripeljal na Videm, nato v Kompolje in nazadnje v Struge. Učenci bodo izstopali na istih postajališčih, kot bodo vstopali ob odhodu.

 Naj vas spomnim, da je vsota denarja, ki naj bi jo imel vsak učenec s seboj, od 20 € do 25 €. Z denarjem bomo plačali prevoz z barko v Piran in ogled tamkajšnjega akvarija, razglednico, na koncu pa se po navadi učenci posladkajo še s sladoledom.

 Učitelji menimo, da je šola v naravi namenjena spoznavanju življenja v naravi, raziskovanju, plavanju, razvijanju medsebojnih odnosov, navajanju na samostojnost ter spodbujanju k družabnim aktivnostim. Z ozirom na to smo prepričani, da učenci na Debelem rtiču ne potrebujejo svojih mobilnih telefonov. V nujnih primerih bomo starše poklicali učitelji, prav tako pa imate starši za nujne primere na voljo telefonsko številko 041 764 951 (Andrej Škantelj). Zato naj učenci mobilne telefone pustijo doma.

Prosim vas, da pred odhodom v šolo v naravi svojemu otroku pregledate lasišče in se prepričate, da nima uši. Če bomo namreč v šoli v naravi ugotovili, da ima otrok uši, ga boste morali priti predčasno iskat. 

Želim vam prijeten pričetek novega šolskega leta.

Andrej Škantelj, vodja poletne šole v naravi

Dostopnost