Vikend 26. in 27. maj bo za nekatere učenke šole zapisan s posebnimi črkami.  Ritmične gimnastičarke, ki na šoli vadijo pod okriljem ŠD AS Ljubljana, so imele Zaključni nastop in se pomerile tudi na tekmovanju. Na nastopu so se predstavile 3 vadbene skupine naše šole. Kljub odsotnosti kar nekaj deklet  so bili njihovi nastopi zanesljivo izvedeni  in tako so na tekmovanju, kjer sta OŠ Dobrepolje zastopali 2 ekipi v dveh starostnih skupinah,  mlajše učenke s 1. mestom osvojile zlate medalje,  starejše učenke pa so v starejši kategoriji z 2. mestom in srebrnimi medaljami potrdile, da so delovne navade in vztrajnost prava pot do uspeha.

  1. Mesto (mlajša kategorija): ANJA OSTANEK, EVA ŽNIDARŠIČ, LANA VIRANT, MELISA KEPEC, r. NINA OSTANEK
  2. Mesto (starejša kategorija): ANA BABIČ, EVA STARIČ, KARIN BUTALA, MAJA MAROLT, TJAŠA HEGLER, TJAŠA STRNAD

Podeljene so bile tudi medalje za vztrajnost. Za 3 leta vadbe – bronaste medalje: Ajda Erčulj, Ana Golobič, Lara Pajk, Lina Strnad, Sara Česen.   Za 5 let vadbe – srebrne medalje: Karin Butala, Anja Ostanek, Melisa Kepec.

Če bo prva generacija ritmičnih gimnastičark na OŠ Dobrepolje vztrajala tudi naslednje šolsko leto, se veselimo prvih zlatih medalj za vztrajnost pri vadbi 7 let.

Nestrpno čakamo še na Asove počitnice na morju in se vidimo jeseni.

        

       

Dostopnost